Icecon AB

 

icecon panorama utveckling small

 • Utveckling

  Icecon kan som modern IT-leverantör erbjuda applikationsutveckling grundad i trygghet, kostnadseffektivitet och affärsnytta som 20150608 Icecon 011motsvarar dina specifika krav.

  Våra kunder använder våra erfarna affärskonsulter, projektledare eller programmerare för att skapa nya applikationer eller för underhåll av befintliga.
  Stark specialistkunskap och många års erfarenhet gör att Icecon kan se till att just ditt företag får rätt lösning till rätt kostnad.

 • Mobil & Web

  Smartphones och surfplattor har utan tvekan förändrat vårt arbetssätt. Företagsledning, anställda och kunder ser det som en självklarhet att mobila enheter ska kunna användas som arbetsredskap i den dagliga verksamheten.20150608 Icecon 010
  Icecons koncept bygger på en plattform som möjliggör snabb utveckling av lösningar för dagens mobila enheter. Eftersom det också ofta behövs kopplingar till era interna system arbetar våra apputvecklare och integrationsspecialister nära tillsammans för att på ett effektivt sätt skapa en intelligent och effektiv lösning för era behov.
   
  Icecon kan också utveckla de webapplikationer Ni behöver, och vi jobbar främst med Microsoft- och PHP-utvecklingsmiljöer.

 • IBM

  icecon panorama drift-hosting small
  Applikationsutveckling
   
  Icecon kan som modern IT-leverantör erbjuda trygghet, kostnadseffektivitet och affärsnytta som motsvarar dina specifika krav.
  Våra kunder använder affärsnytta som motsvarar dina specifika krav. Våra kunder använder våra erfarna affärskonsulter, projektledare eller programmerare för att skapa nya applikationer eller för underhåll av befintliga. Stark specialistkunskap och många års erfarenhet gör att Icecon kan se till att just ditt företag får rätt lösning till rätt kostnad.
 • Konsulttjänster

  Våra konsulter jobbar främst inom:20150608 Icecon 002
  • .NET
  • Java
  • RPG
  • Projektledning
   
  Genom att vi kan erbjuda konsulter med kunskap inom många olika branscher, tekniker och system kan Icecon bli din helhetsleverantör inom IT. Vi har hjälpt många företag med uppsättning av avancerade webbsidor, backofficelösningar, CRM-system, uppgraderingar, integrationer, rapportering och applikationsutveckling