top of page

"ICECON är engagerade, ansvarstagande och kunniga.

Tack vare deras gedigna kunskap kommer de med tips och förslag för ytterligare förbättringar."

 

Intrum

"Med den nya lagringslösningen kommer användarna i sitt dagliga arbete åt sina filer betydligt snabbare, något som gäller samtliga system" 

Luleå kommun

"Allt har fungerat jättebra i den här processen och det här projektet har varit ett av de smidigaste IT-projekt som jag har varit med om"

 

Älvsbyhus

"Vi är mycket nöjd med den stabila servicen som erbjuds till användarna när det gäller svarstid, kvalitet och effektivitet och är verkligen glada att ha ICECON som leverantör"

BMW Northern Europe

Erbjudande kub

Norrtåg - Bättre kommunikation via
meddelandetjänst

​Vi är länken mellan operatör och kund där integrationsmotorn Business 360 är navet i kommunikationen mellan Norrtåg och resenären. Driftledningen hos Norrtåg administrerar sms-tjänsten för trafikinformation.

hamn_lulea.jpg

Shorelink - Stabilt WiFi i ett kärvt klimat

Med ny utrustning som står emot skiftande väderförhållanden fick ShoreLink en framtidssäkrad WiFi-lösning.

Intrum - Effektivare kredithantering med förbättrad likviditet.

Effektiva rutiner för fakturering och påminnelser minskar kredittiderna och förbättrar likviditeten. ICECON förstärker Intrums portfölj inom Credit Management Services.

Älvsbyhus - Bättre användarupplevelse med hög säkerhet

ICECONS säkerhetsspecialister beskriver övergripande hur användarupplevelsen kunde förstärkas samtidigt som säkerheten markant ökade utan att störa befintliga arbetsprocesser.

Luleå kommun - Toppmodern datalagring med senaste arkitekturen

Förvaltningarna i kommunen lagrar stora mängder data för åtkomst till medborgaren. ICECON vann upphandlingen som gav kommunen helt nya möjligheter.

BMW Northern Europe - Applikationsutveckling med ansvar över Norden

ICECON:s rutinerade applikationsutvecklare ansvarar för IBM Power I-servrarna, tjänsten omfattar server & support med övervakning och underhåll.

bottom of page